0 I Blog/ Opskrifter

Pizza-klapper med hamburgerryg

groen-slagter-klapper

Dette indlæg er lavet i samarbejde med  Den Grønne Slagter

Nu er vi efterhånden 1,5 måned inde i madpakkeræset og den begejstring vi kunne mønstre for madpakker lige ved skolestart er ved at aftage. Det er med andre ord tid til lidt inspiration. Nu er vi nok ikke de eneste der har det sådan så vi har valg at lægge vores hoveder i blød og finde på nye madpakke forslag.

Måske er dine børn lige så trætte af rugbrødsmadder som vores ind imellem? Og måske skal du derfor prøve noget nyt? Vi har netop testet en opskrift på pizza-klappere og det er foreløbig en ny favorit hos vores unger.

Pizza-klapperen er super nem og kan gøres klar dagen i forvejen. Fyld ekstra frugt og grønt i madpakken sammen med den.

 

Pizzaklapper

Opskriften giver 2 klappere.

 

1 rulle pizzadej

3-4 spsk. tomatsauce

100 g revet ost

1 tsk. tørret oregano

1 pakke hamburgerryg fra Den Grønne Slagter

salatblade fra f.eks. iceberg eller romainesalat

1 tomat, i skiver

 

Tænd ovnen efter anvisningen på pizzadejen, eller på 250 grader. Rul dejen ud og smør den med tomatsauce og drys den med ost.

Bag pizzaen i den varme ovn, til den er sprød og gylden. Drys den med oregano og lad den køle af. (dette kan gøres dagen i forvejen)

Del pizzaen i 4 stykker.

Fyld hamburgerryg, salat og tomat på pizzaen og klap den sammen to og to.

Pak klapperne.

Ret nemt ikk?! Endnu nemmere er det at deltage i en konkurrence som netop nu kører med  Den Grønne Slagter som afsender. Der er ret fine præmier på højkant …. blandt andet en sej slow juicer. Du kan læse konkurrence reglerne her.

 

Opskrift & foto: Pigs in a pie

 

 

 

Læs flere indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar