Pizza-klapper med hamburgerryg

Ups… tidlig lørdag

imageimage

Kender du ikke godt det med at man vågner om morgenen og ikke helt kan finde ud af hvilken dag det er? I fredags vågnede Lucca og var overbevist om at det var lørdag … så det legede vi bare at det var!

De små i huset var ikke på nogen måde i tvivl om at det var fredag – de har jo også hele ugen talt ned til fredagsslik og Disney sjov – så de kom afsted i skole og børnehave mens Lucca, hendes far og jeg tog ind mod byen istedet og spiste en hyggelig frokost på en af Luccas favoritter i nærheden af Torvehallerne (Un Mercato).

image

image

Bagefter tog vi sammen ud for at se på køkken. Vi skal nemlig til at flytte (igen) og overtager faktisk nøglerne til det nye i dag!

Resten af weekenden bød på loppemarked i Willemoesgade, hvor Luccas limonadebod vanen tro indbragte hende ret godt til sparegrisen. Søndagen tilbragte vi med total afslapning så nu er vi klar til at kaste os ud i endnu en hektisk uge, der byder på både istandsættelse af lejlighed, arbejde og en håndfuld legeaftaler.

God dag. God uge. ??

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pizza-klapper med hamburgerryg