VIND! KÅLsalater & juice - Tillykke til Gitte !

Madpakke favoritter

imageimage

Indlægget er skrevet i samarbejde med Den Grønne Slagter.

Når det kommer til skolefrokost er vi ofte tilbøjelige til at bestille mad fra Københavns kommunes skolemadsordning der i daglig tale kaldes EAT. Maden er faktisk helt ok og mine børn har deres klare favoritter som fx Boller i karry, Burger, Lasagne, Spaghetti Bolognaise og Fiskefrikadeller (jep, ret så børnevenligt uden de store armbevægelser). Det bliver spist! Men de dage hvor menuen står på noget, der ikke passer herskaberne går madpakke smøreriet i gang. Intet duer rigtigt – andet end smoothies og det kan man jo ikke leve af.

Louis på 6 foretrækker dog noget ret enkelt, der ikke er blandet sammen for meget. Fx en agurk, en gulerod, en bolle, en æske med oliven, noget pølse pakket seperat og noget frugt. Endelig ikke noget der er for avanceret. Ofte efterspørger han faktisk et glas med tykmælk og en bøtte med granola fra Emmerys (vigtigt!).

Lucca er 11 nu og hun kan godt lide en sandwich eller en dejlig salat. Gerne med en 4-5 forskellige grøntsager hakket som hun selv kan peppe op med en hjemmerørt dressing i skolen. Når det er sandwichtid så har hun sine klare favoritter. Der skal fyldes godt med salatblade på og så skal pålægget gerne være kylling eller rullepølse. Hun er tosset med rullepølse – en craving jeg ikke helt ved hvor kommer fra! Faktisk spiser hun det ikke kun i madpakken i en sandwich, men også meget gerne døgnet rundt på ristet brød.

image

Rullepølsen skal ikke nødvendigvis være et bestemt mærke, men hun er glad for den rullepølse som Den Grønne Slagter laver. Den er nemlig ikke så fed, og Lucca er ikke vild med alt for fede sager. Fx spiser hun ikke smør og rører ikke det meste junkfood (helt modsat resten af hustandens børn, der kun bliver lykkelige ved tanken om at deres mad har været i nærheden af en frituregryde;-)).

Er du som Lucca også vild med at spise sundt og grønt så huske at du stadig kan deltage i konkurrencen som kører nu med netop Den Grønne Slagter som afsender. Der er ret fine præmier på højkant …. blandt andet en sej slow juicer.

Deltag på Instagram ved at uploade madlavnings billede med Den grønne Slagter og tagge det #dengrønneslagter, eller hvis du ikke er på Instagram ved af sende billede til 1204 med teksten DGF.

Opskrift & foto: Pigs in a pie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND! KÅLsalater & juice - Tillykke til Gitte !