Madpakke favoritter

En hue eller et par mokkasiner?

Yeahh fredagYeahh fredag


Indlægget er lavet i samarbejde med Gugga.

Jeg elsker elsker elsker fødselsdage. Specielt børnefødselsdage med lækre unger, der er helt oppe under loftet af bar spænding og forventning. Om ikke længe skal vi til sådan en fest og fødselaren er en lille bitte sag, der fejrer sit kun andet år. Det bliver så hyggeligt at se hendes glæde og begejstring.

Gaven er jeg allerede i fuld sving med at hitte ud af, hvad skal være. Jeg elsker at besøge webshops om aften fra sofaen, mens jeg sidder med en kop kaffe i hånden. Jeg fylder indkøbskurve i de forskellige shops jeg “hænger ud i”, min shoppe process kan uden problemer strække sig over flere dage imens de store beslutninger tages.

Normalt ville jeg nok købe legetøj til et lille barns fødselsdag, men jeg ved at netop denne dejlige unge får mere end rigeligt med legetøj og derfor har jeg besluttet mig for at please moderen og købe noget lækkert tøj istedet.

Men hvad skal men vælge? Der er så mange skønne ting på hylderne lige nu … meget mere end da mine børn var små (eller måske føles det bare sådan)? Græsset er altid grønnere på den anden side…

Jeg har haft kigget på lidt forskelligt og lige nu ender det nok med en af følgende sager fra webshoppen Gugga, som jeg først fornyeligt er stødt på. Specielt de af jer med små børn (under skolealderen) vil sagtens kunne finde nogle lækkerier i deres webshop, hvor Gugga sælger primært tøj, men der er også tasker og andre ting til børn og mødre.

Men hvad synes I? Skal jeg vælge den vildt seje hue med ører fra MiniRodini, der i øvrigt er en af mine absolut favorit mærker når det kommer til børnetøj!, eller det skønne quiltede tæppe i støvet mint fra danske CamCam, eller måske de fineste fine futter i skind fra byClara?

Jeg har også andre ting jeg overvejer men disse tre ideer er konstant i min top 5.

Huen er jeg helt tosset med, og det har jeg været længe.Ville da blive ret glad, hvis nogen fandt på at give en af mine unger sådan en i

fødselsdagsgave! Hvis du ikke kender huen kan du se den her og under billedet er der et link til, hvor jeg fandt den i Guggas webshop.

image

Sej hue kan ses her.

Tæppet fra Cam Cam er virkelig fint. Farven er helt perfekt og vil pynte så meget på hendes værelse.

image

Find tæppet her.

 

Futterne i mokkasin look er virkelig seje. Mine egne unger er lidt store til denne type hjenmesko, men hvis de havde eksisteret den gang jeg havde vuggestuebørn så ville jeg helt klart have investeret i et par.

image

Mokkasinerne kan du se her.

Man kunne selvfølgelig også bare købe alle tre ting… Men der er vidst ingen god grund til at hive gaveniveaet yderligere op. Eller…?

Hvis nogen af jer derude sidder med en super gaveidé til en 2 årig så sig frem. Det er altid godt med inspiration og nogen gange er det det det skal til for at finde det helt rette!

Nanna

1 kommentar

  • TT

    Helt klart huen eller mokkasinerne 😀 God søndag 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madpakke favoritter