Morgenmad? Hot or not?

Sæsonskift i garderoben

imageimage

Enkelte dage titter solen stadig frem, men det er uden tvivl blevet tid til at efterårstøjeg frem fra gemmerne! Det er nu vi tjekker hvad ungerne kan passe fra sidste år og skriver lister over hvad hver enkelt mangler for at fuldende efterårs og vinter garderoben.

Lucca er skudt i vejret henover sommeren så hun trænger til nyt af det meste. Specielt bukser, strømpebukser og vinterovertøj (+ egentlig også en efterårsjakke).

Bella har så meget fra sine ældre søskende at hun ikke som sådan mangler noget men alligevel trænger hun altid til lidt af det hele. Hun har behov for selv at være med til at vælge og ikke bare blive tvunget i specielt Luccas aflagte tøj.

Louis. Den dreng trænger altid til bukser. Det er næsten som om at han vokser 5 cm hver måned. Hans bukser stumper hurtigt og har altid fine huller i knæene efter vilde fodboldkampe.

Som regel køber jeg det meste af deres tøj i webshops. Vi har flere gode som vi jævnligt vender tilbage til. De seneste ting vi har gået klikket hjem er (ting vi endnu ikke har modtaget) strømpebukser til Lucca, t-shirts til Louis og nattøj til Bella.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morgenmad? Hot or not?