Syng!!!

Lakrids mandler

Lakrids mandlerLakrids mandler

I går kastede vi os ud i årets første portion mandler og jeg kan lige så godt advare jer, hvis I skulle finde på at gøre os kunsten efter: de er såååå gode og man stopper ikke med at spise før skålen er tom!

Børnene havde spist brændte mandler med kanel for et par dage siden, så derfor besluttede vi os for at lave lakrids mandler istedet. Lige så nemt. Lige så godt.

Opskriften giver nok til mange snack-sultne børn.

Lakridsmandler

500 g. mandler

400 g. sukker

3 tsk. lakridspulver fra Urtekram

1,5 dl. vand

Put mandler, sukker, lakridspulver og vand i en gryde og lad væsken koge op og boble.

Brug en gaffel til at røre rundt undervejs.

Skru lidt ned for varmen og lad væsken fordampe og sukkeret krystallisere for herefter at smelte igen og lægge sig som et tykt lag om mandlerne.

Det er vigtigt at røre rundt undervejs.

Hæld de færdige mandler ud på et bagepapir og skil dem ad med en gaffel.

Lad mandlerne køle af før de spises.

Opskrift og foto // Pigs in a Pie

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Syng!!!