Vild med boss baby....

Påskeæg med lakrids og karamel

PåskeægPåskeæg

Vi. er. vilde. med. de. her. æg.

Prøv selv!

Disse lækre påskeæg (og det er de!) synes vi, at du også skal prøve.

Opskriften er ret ligetil, så det er bare med at komme igang.

 

Påskeæg med lakrids og karamel

Giver 8 styk

 

Disse æg gør både børn og voksne glade. I alt fald hjemme hos os!

Også en super gave idé ? hvis du er en af dem der skylder påskeæg, måske?

 

100 g dulche de letche

2-3 tsk. lakridspulver

400 g marcipan

200 g mørk chokolade

 

Rør dulche de letche sammen med lakrids (smag til).

Bland massen med marcipanen. (det bliver dejligt snasket!).

Sæt marcipanmassen kold og form 8-10 æg.

Smelt chokoladen over vandbad.

Overtræk påskeæggene med den mørke chokolade, sæt dem på bagepapir og lad chokoladen størkne.

Servér ved stuetemperatur eller kølige.

 

TIP: Dulche de letche er kogt kondenseret mælk. Du kan købe det færdigt på glas, eller lave det selv, ved at prikke 2 huller i låget på en dåse kondenseret mælk og koge den i vand i 4-5 timer. Fyld hele tiden vand på, lad den køle og nyd!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vild med boss baby....