MJIKFNA: Blommesaft

Snack, morgenmad eller dessert?

Abrikos yoghurtAbrikos yoghurt

Yoghurt er skønt både som snack, weekend morgenmad og denne super lækre yoghurt går bestemt også som dessert. Selvom der er sukker i, er mængden lille i forhold til mange købe-yoghurter. Og smagen bare så meget bedre!

Abrikos yoghurt

350 g abrikoser

200 g. sukker

¼ dl. citronsaft

½ stang vanilje

1 liter græsk yoghurt

Flæk abrikoserne og fjern stenene. Kog abrikoser, sukker, citron og vaniljekorn og stang op og lad det simre i 15-20 minutter til det hele er en pure. Pres massen gennem en si og sæt den koldt.

Vend den kolde abrikosmasse med yoghurt og servér straks. Eller opbevar den i op til 3 dage i køleskabet.

Opskriften giver cirka 1 liter.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MJIKFNA: Blommesaft