På tur til Skånes Dyrepark

Melonsalat med feta & ærter

2_Melonsalat_99782_Melonsalat_9978

Mange børn er ikke så glade for salat. Men denne kan godt gå an (synes de fleste af vore børn i alt fald!). Undlad evt. løg, hvis de giver ballade.
Salaten passer til det meste, så servér den til grillet kød eller fisk, eller til oldschool frikadeller.

Opskriften er god som tilbehør til 4

Dressing:
saft af 1 citron
1 spsk. flydende honning
2-3 spsk. olivenolie
salt og peber
Salat:
1 agurk
1 cantaloupe melon
1 bananskalotteløg (eller et lille rødløg)
100 g bælgede ærter
100 g fetaost
1 håndfuld oregano

Rør en dressing af citronsaft, honning, olivenolie, salt og peber.
Flæk agurken og skrab kernerne ud med en teske. Skær agurken i halvmåner.
Flæk melonen og kassér kernerne. Skær skrællen af og skær melonen i tern.
Snit løget fint.
Vend agurk, melon, løg og ærter sammen med dressingen og smag til med salt og peber.
Anret i et dybt fad og top med brud af feta og lidt plukket oregano. Servér straks.

 

/ pigsinapie

Foto: Chris Tonnesen

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På tur til Skånes Dyrepark