Salat med roastbeef og kartofler

Børn i køkkenet

SoulsSouls

Jeg er vild med Luccas lyst til at være kreativ i køkkenet. Der er nemlig noget om snakken… altså den snak om, at når man sender sine børn i køkkenet og de er med til at lave maden, så er de også mere tilbøjelige til at spise den, når den kommer på bordet. Det vil sige, der skrues lidt ned for kræsenheden.

Lucca laver helst salater eller kage. Nu er det jo ikke hver dag, man kan bage kage – eller jo det kunne man jo nok, men det er en rimelig dårlig ide med mig i huset (jeg er nemlig særdeles god til at spise søde sager) – så derfor er det som regel noget lidt sundere, hun kaster sig over. Som nævnt salater, men også nudelsupper, smoothies, æggekager og sushi m.m.

MEN hun er jo kun 12 år, så det er godt med nogle regler. Her er vores:

  1. Spørg altid om lov først.
  2. Koncentrer dig om hvad du laver.
  3. Pas på med kniven.
  4. Ryd op efter dig selv.

Som regel går det ret godt … ihvertfald punkt 1, 2 og 3.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Salat med roastbeef og kartofler