En god kop kaffe i Bremen

Efterårsferie – Ønsker til min ferie

LuccaLucca

Miniblogger

Efterårsferie

Hvad skal I lave i jeres ferie? Rejser, kastanjedyr, biografture eller noget helt andet?

Jeg skal ikke ud og rejse denne ferie. For meget arbejde siger de voksne. Så tiden skal bruges på hygge og små ture. I vores familie foreslår vi alle tre ting vi gerne vil nå og så forsøger mine forældre at få det til at gå op så vi når så meget af det vi vil som muligt. Sådan gør vi faktisk også tit i weekenderne.

Når nu vi ikke skal rejse, håber jeg på en masse afslapning! Helt klart varm kakao og tid til hygge med familien.

Her er de 3 ting jeg har skrevet på familiens ferie “to do”.

Titanic – The Exhibition

I Malmø er der en udstilling, hvor man kan se nogle ting fra da Titanic skibet sank. Man kan blandt andet høre lyde fra da menneskene svømmede rundt i det iskolde vand og man kan røre ved is samtidig så man rigtigt kan fornemme, hvordan det var!

Picnic med familien

Jeg elsker at holde picnic i Kongens have. Spise noget lækkert med familien og ligge i det dejlige græs på et tykt lunt tæppe og se på at mine søskende har det sjovt og leger sammen på legepladsen med drageægget.

På to hjul

Cykelture i København er som regel super hyggelige. Sammen med min familie cykler vi rundt i små gader og stopper et par gange for at spise frokost eller drikke kaffe (mest min mor – hun drikker vildt meget kaffe). Efter en god lang tur rundt i byen er det skønt at komme hjem i sofaen og se en god film sammen – hvis vi ellers kan blive enige om en. Mine søskende vil helst se Barbie eller Legofilm og det er ikke lige mine favoritter 😉

Hvad skal I lave?

// Lucca

 

1 kommentar

  • […] Det kan ikke passe, at det kun er Louisa & co., der får lov at rejse udenlands denne efterårsferie. Vi vil også, tænkte vi i forgår aftes. Og så kom vi i tanke om at Lucca jo faktisk havde en Malmøtur på sin ønskeliste for ferien. Hun ønskede at besøge Titanic udstillingen – hendes ferieønsker kan du se her. […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En god kop kaffe i Bremen