Fredagsslik - økoversion

Bliver helt forpustet

Hjemmelavet gaveHjemmelavet gave

Om at have “forældretravlt”

De af jer, der har børn i skolealderen, kender det sikkert godt. Følelsen af hele tiden at være lidt bagefter. Forældremøder (på både skolen og på fritidshjemmet), skolehjemsamtaler, efterskoleaktiviteterne OG alle de mange fødselsdage hos klassekammeraterne.

Hold da op, det er tidskrævende og man skal i den grad være vågen for ikke lige pludselig at opdage, at man har glemt noget vigtigt og derfor alligevel ikke er kandidat til titlen som årets mor. En skrækkelig tanke;-) Og nu har jeg tre børn i skolen!!!

Gaver eller ej?

Den ting blandt alle morsyslerne, som jeg gang på gang har været sent ude med, er indkøb af gave til en af de gennemsnitligt mange(!) børnefødselsdage hos klassekammerater, som Bella, Louis og Lucca deltager i årligt (og nu lader også vi lige som om, at jeg altid er i god tid med fastelavnskostumer og derfor aldrig har siddet oppe om natten og syet…).

Hjemmelavede gaver

I Luccas klasse skulle gaverne en overgang være små (20 kroner) eller hjemmelavede. Selvom pigerne var ved at være store og ret så dyre i drift, så blev de altså stadig vildt glade for en hjemmelavet gave. Fx en flot tegning, hjemmelavede smykker eller hjemmefoldede æsker. Det var så dejligt at se, hvor pænt de tog imod hinandens gaver.

Popcornhalskæde

Jeg har dog ikke tal på, hvor mange gange vi lige inden sengetid er kommet i tanke om, at der jo skulle pakkes en gave med i skoletasken til næste dags fest. Sådan en aften for noget tid siden fik jeg ideen til popcornhalskæden. Jeg forestiller mig at nogen af jer læsere derude måske godt kan bruge den her ide? Det tager ikke mere end 10 minutter for et barn selv at trække popcorn på en tråd, og hvis det skal gøres lidt festligere så ser det ret sødt ud at binde et silkebånd i hver ende, der så lukker halskæden i nakken med en fin sløjfe.

Lucca har haft popcornhalskæden med til flere fødselsdage. Både drenge og piger har været begejstrede for en spiselig hjemmelavet gave. Det er nu ved at være tid til at teste ideen i Bellas klasse snart.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagsslik - økoversion