Bliver helt forpustet

Nu er det snart! Tid til risengrød?

RisengrødRisengrød

JA! Nu er det snart jul….

Faktisk har Ester og Lucca talt ned siden 1. november. Men nu er vi der, hvor jeg er tilbøjelig til at give dem ret! Det ER nemlig snart jul!

Det skal selvfølgelig fejres. Og hvilken måde er bedre at fejre den slags på, end med en stor gryde risengrød??

Det mener tøserne i alt fald (vi, mødre, kunne nok godt klemme en saftig bøf ned i stedet – men lad gå!).-

Så here goes – risengrød en masse:

Risengrød

1½ dl grødris

9 dl letmælk

1 dl vand

lidt salt

ENDVIDERE

3 æbler

lidt smør

2 tsk. kanel

1 knsp. salt

1 spsk. flydende honning

Evt. 50 g ristede mandler, hakkede

 

Kom ris, mælk og salt i en gryde og lad det koge under låg, ved svag varme i ca. 40 minutter, til grøden er mør. Rør jævnligt undervejs.

Skær æblerne i både og rist dem i smør med kanel, salt og honning.

Servér risengrøden med lune æbler og evt. ristede mandler.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bliver helt forpustet