Klatkager

Chokocreme

chokocremechokocreme

Det er total luksus at kunne stille sådan et glas hjemmelavet chokolade smørepålæg på morgenbordet i weekenden. Og så er det super nemt. Prøv selv.

CHOKOCREME

1 glas

1 dl piskefløde

100 g nougat

50 g mælkechokolade

 

Varm fløden i en kasserolle, uden at den koger. Tag den af varmen.

Skær nougaten i tern og hak chokoladen. smelt begge dele i den varme fløde.

Lad massen køle helt af, gerne i køleskab.

Servér chokoladecremen ved stuetemperatur. Brug den på ristet brød, eller der hvor du normalt ville bruge nutella!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klatkager