Julefrokost forberedelser

Nytår – Kokosmakroner vs kransekage!

Det er bestemt ikke alle børn der kan lide kransekage! Og heller ikke alle voksne for den sags skyld. Prøv at lave små lækre kokosmakroner, enten i stedet for kransekage, eller lav begge dele, så der er noget for en hver smag, når klokken slår 12!

Uanset hvad I vælger ønsker Pigs in a Pie jer alle et rigtig godt nytår!

 

Opskriften giver ca. 16 styk.

 

100 g sukker

½ dl ahornsirup

150 g kokosmel

2 æg

ENDVIDERE

100 g mørk chokolade

Varm sukker, sirup og kokos i en gryde. Rør i massen til den bliver sej i konsistensen, ca. 5-10 minutter. Lad massen køle en smule. Rør æg i og form massen til små toppe. Dyp gerne fingeren i koldt vand ind i mellem, så klistre det knapt så meget. Du skal have 16 styks.

Bag makronerne i 10-15 minutter ved 200 grader (ikke varmluft). Lad dem køle helt af på bagepladen.

Smelt chokoladen over vandbad og dyp makronerne i chokolade. Lad chokoladen størkne inden servering.

 

/Louisa

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julefrokost forberedelser