Nytår - Kokosmakroner vs kransekage!

Makiruller

Godmorgen! Er I oppe?

Hallooooooo … ja ok vi er måske lidt tidligt i gang for en 1. januar morgen, men sådan er livet med børn en gang imellem.

Vi havde det sååå hyggeligt i går aftes og i dag er vi alle lidt matte i det. Men ungerne er stadig skønne og kreative og i dag vil Lucca gerne kokkerere lidt.

Valget er faldet på en af børnenes største favoritter. Makiruller. Indholdet i rullerne kan variere, men de mest enkle varianter er dem, de vender tilbage til gang på gang.

De er ret så nemme at lave, når først man har prøvet det et par gange og ungerne vil elske det!

Lucca kan selv lave sine egne ruller, så giv det et forsøg hjemme, hvis du har et barn, der kan lide at hjælpe til i køkkenet.

Det er iøvrigt oplagt at bruge resterne i madkassen næste dag.

Makiruller

2 dl. Sushiris

4 Æg

1 spsk. Soya

1 spsk. sukker

1/2 Agurk

4 plader noritang

2 spsk. riseddike

1/2 tsk. salt

1 spsk. sukker

 

Kog risene efter anvisning på pakken.

Pisk imens æg med soya og sukker og steg ved svag varme massen på en pande til den har sat sig helt. Vend “æggepandekagen” om og steg den på den anden side til den er gylden.

Skær agurk og æg i stave.

Vend de færdige ris med sammenpisket sukker, salt og eddike.

Halvver tang stykkerne og fyld et tyndt lag ris på og læg både æg og agurk i, før du ruller makirullerne stramt.

Makiruller kan forberedes i god tid, men smager klart bedst friske.

Server med soya.

/  Nanna

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytår - Kokosmakroner vs kransekage!