FORTRYDELSESRET

Hvis du fortryder købet af en vare, skal du meddele det til os skriftligt senest 14 dage efter du har modtaget varen. Du kan ikke fortryde et køb ved at nægte modtagelse eller undlade at afhente varen i en pakkeshop. 

Når du har meddelt os at du ønsker at fortryde dit køb, skal du returnere varen til vores firmaadresse: 

Pigs in a Pie, Vindebækvej 1, 4792 Askeby, Danmark

Pakken kan sendes direkte til vores adresse eller via følgende pakkeshop, der både modtager pakker fra GLS og PostNord:

Dagli-Brugsen Fanefjord, Fanefjordgade 96, 4792 Askeby

Hvis du sender pakken via pakkeshop, skal du sende os pakkens trackingnummer pr. mail, når du har afsendt pakken.

Du skal selv afholde udgifterne forbundet med at returnere varen til os. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering, til vi modtager den retur, og vi anbefaler derfor, at du gemmer postkvitteringen som bevis for, at du har afleveret pakken til posten/transportøren.

VARENS STAND, NÅR DU SENDER DEN RETUR

Varen skal returneres i samme stand, som da du modtog den. Du er velkommen til at prøve en vare, ligesom du ville prøve den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i brug. Mærker og skilte på varerne må ikke fjernes, hvis du ønsker varen returneret. Hvis du har taget varen i brug, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved returnering af varen kun får en del eller intet af købsbeløbet retur. Vi vil i sådanne tilfælde foretage en konkret vurdering af varen, og reducere tilbagebetalingen eller lade tilbagebetalingen helt bortfalde afhængigt af den handelsmæssige værdi, varen har efter din returnering.

Vi anbefaler, at du sørger for at sende varen retur i forsvarlig forsendelsesemballage, så varen ikke beskadiges under transport.

Tilbagebetalingen til dig sker hurtigst muligt efter vi har modtaget varen retur og kontrolleret varens stand. I tilfælde af at der er sket en værdiforringelse af varen, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. 

REKLAMATION

Køb hos pigsinapie.dk er omfattet af købelovens regler. Som forbruger har du derfor 2 års reklamationsret. Reklamationsretten omfatter fabrikations- og materialefejl, men dækker ikke fejl, skader eller slitage, der er direkte eller indirekte opstået som følge af forkert brug, ringe vedligeholdelse, vold eller uhensigtsmæssig anvendelse af varen. Du skal reklamere indenfor “rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen forventeligt betragtes som rettidig.

Ved reklamation kan du enten få varen repareret, ombyttet, få pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation og manglen ved varen. For at disse betingelser kan gøre sig gældende er det et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadevoldende adfærd. 

Ved reklamationer bedes du skriftligt orientere os om baggrunden for din reklamation ved at skrive til kundeservice@pigsinapie.dk. Når du kontakter os skal du oplyse dit ordrenummer, og så detaljeret som muligt beskrive hvad der er galt med varen. Vedhæft gerne fotos, hvis det er muligt. Hvis reklamationen er berettiget, sender vi en returlabel til dig på mail som du kan anvende til at returnere varen.

Ved returnering af en vare ved reklamation er det vigtigt, at du pakker varen forsvarligt ind og sikrer dig, at forsendelsen er emballeret tilstrækkeligt. Er indholdet beskadiget ved modtagelsen som følge af mangelfuld ydre indpakning, bortfalder reklamationsretten.

Varen der reklameres over skal sendes til: 

Pigs in a Pie, Vindebækvej 1, 4792 Askeby, Danmark

Bemærk, vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.